Happy Halloween!

o

Viktig info!


Asviktig info. Naaat.

Namn: Matilda Charlotte Höglund
Född: 24 April 1992
Bor: Torslanda - Göteborg
Gör: Bara det jag vill.
Äter till frukost: ÄLSKAR FRUKOST - Macka med ost/salami. Fil/yoggy. Frukst. Dricka.. Mjam mjam.
Bär alltid med mig: Hjärnan.
Borde verkligen sluta med: Feströka.
Är stolt över: Min livsstil. Gör bara det du vill och njut av livet, ät godis!
Käraste ägodelen är: Into the wild - Filmen.
Lyssnar helst på: Allt möjligt.
Bästa film: Into the wild
Läser gärna: Allt utom påhittad skit som skönlitteratur. Fakta, självbiografier, saker som hänt på riktigt osv är braigt =)
Favoriträtt: Sånt som smakar gott
Favoritcitat: "Jag latar mig inte, jag löser världsproblemen"
Drömmer om: Flytta till USA och resa världen runt.
Webbsidor jag besöker varje dag: Facebook, en del bloggar, youtube, muse.mu. GOOGLE :D


Här har ni mina goa spellistor:
Chillpill övrigt
BOOOM massa dunk och fjortissaker
Gott Gott Chill chill chill

Länka era =)

Äckelhallooooweeeen

Blir ett inlägg nu såhär mot kvällen ändå. Har inte hållt mig borta från datorn idag eftersom jag geekat spotify x) Helt besatt av programmet, riktigt najs musik finns det allt. Gjort spellistor och sånt där nu ^^
Länka gärna era!!!
För övrigt så har jag plockat ned studsmattan idag och sen pluggat lite matte. Fastnade dock på en uppgift så lika bra att ge upp och fråga de lite smartare på måndag. He he.
Nu sitter jag här i köket och har precis hjälpt till lite med maten. Den är väl klar snart så min hungriga mage kan hålla käften. HAHA ett par fula ungar kom förut och plinga på men jag vägrade öppna, jag vill behålla mitt godis själv och hela tomten insnord i toalettpapper har jag ingen lust med. Men aja sen kom det ett par ungar till och då tvingade mamma mig att öppna. Jag övervägde ett tag att ta bus och säga att vi inte hade något godis. Men när jag fråga dem vad dem hade för bus blev dem typ rädda eller något för dem sa inget så jag fick väl hämta godispåsen i alla fall -_- Äckelungar.

Tehå, placet heter Hurghada =) Jag kanske kan lägga dig i min väska om du orkar vara dubbelvikt ett tag?

Nu ska jag göra nåt annat, tjarrå!

Gott gott

Idag vaknade jag av att min syrra sitter och kollar på äckelpäckel kanalen Disney Channel. Hata hata.
Försöker somna om men går ju sådär. Aja kan väl lika gärna ligga och dra mig ett par minuter. Sen kommer mamma in "Gissa vad jag har gjooort gummaaan" medan hon drar upp gardinerna så man bara avskyr henne. "Beställt resa till Egypten" WOHO!  Åker 19 November till nåt ställe vet inte vad det hette men gott blir det i alla fall. Riktigt bra morgon :) Nu ska jag äta frukost och sen ska jag plugga. Blir nog inget mer bloggande idag, ska försöka hålla mig borta från datorn. Eller i alla fall skoldatorn.
Ha en superlördag gott folk. Chaoo!



Muse - Hovet 24/10 - 09

Gårdagen var riktigt soft, tjejmiddag hos Canny som var supermÿÿÿs! (Y)
Idag har jag varit i skolan och gjort matteprov, gick väl sådär men skönt att det är över. Fick också hjälp med fysiken inför provet nästa vecka. Satt nästan två timmar och fick hjälp av Niclas, han är så snäll så =) Väl hemma var det dags och äta, sen har jag bara chillat hela dagen. Nu sitter jag här och har ont i hjärtat, Cornelia har skickat två bilder från konserten :'(


ew

dd

Godmorgon

Har äntligen orkat ta mig upp och äta frukost, inget nyttigt kan jag säga haha. Hoppa in i duschen också så nu är det väl bara att göra något av denna dagen. Kanske spela lite ? x)
Klockan 15 ska jag i alla fall ta bussen för att åka hem till Canny på tjejmiddag och film med folk =)
Gott gott (Y)

Trevlig dag läsare :) <3

Tisdag kväll

Gull gull på nya influensa vaccinet som kan ta sig upp någonstans! Rekomenderar alla människor som läser - TA INTE NYA VACCINET! Fett ovärt säger jag bara. Känner mig ganska trygg, tror inte jag skulle fått influensan om jag låtit bli att vaccinera mig så ångrar att jag gjorde det. Hela armen värker och nu har jag ont i huvudet också. Snart kommer väl fet ryggvärk med. Inte värt säger jag bara! :'(
Jag kan i alla fall trösta mig med min goda paj som jag gjorde förut, ska bara vispa lite vaniljsås =) Möööms.

DWE
S o m e b o d y

t o l d

m e

OMG Hotsprings

HAHA faila på tyskan. Så jag och EM bestämde att jag ska gå på WS och typ öva upp mig igen. Hade glömt av så mycket så satt bara helt tyst och fick inte fram någonting x) Meeeeeeeeen det löser sig. Nu ska jag koka spagetti och värma köttfärssås, supergott (y. Mjam mjam <3

// tilda

Morgon'

Godmorgon Godmorgon läsare. Blä klockan är 8:40 just nu -_-
Var tvungen att gå upp i tid idag, ska nämligen vaccinera
mig mot nya influensan och sen vidare till skolan för att göra den sista tyska-delen ^^
Hoppas det går bra, då får jag VG i slutbetyg, muuums!
Inte gjort en enda läxa under hela ettan x) Eller jo två kanske. Men annars nöjer jag mig med ett G också :D
Neee dags att äta frukost. Ha en trevlig dag gott folk :)


we are shadows
oh we're shadows
shadows in the alley

Hovet

Fler bilder kommer tids nog. Dessa är från kulturbloggen.se

t4t5

lkjoj


Allting tar slut

Bara så alla vet, jag är levande!
Stockholm är en otroligt fin stad, Göteborg är fett skabbigt.
Muse var så jävla bra så det är inte sant. Jag har fortfarande inte fattat att jag sett dem och allt är blä just nu. Bilder kommer när jag har styrkan att kolla på dem. Vet inte när jag blir normal igen men det löser sig.

0720- nummer

Har fått en del frågor angående mitt nya nummer.
Så här ligger det till.
Numrer tillhör extremt viktiga och snälla och snygga personer. HETA SEXIGA SMARTA GULLIGA SÖTA COOLA NAJSIGA personer osv...

En dag får just DU kanske också bli kund i comviq's nya nummerserie :D

Alla kan dra åt helvete utom jag

Gick upp 5 i morse, dog nästan, cyklade till bussen 06:45, tjatade till mig att få ha PH, hade Kemi-prov som gick grymt bra. Sedan - Åt jag lunch med människor, äcklig lunch vill jag tillägga, sprang till 63:an med Canny, tog 25:an, cyklade hem, spelade dator, blev bannad(</3), slog näven i skärmen, stängde av datorn, gick till tv:n och kollade på National Geographic <3. Sedan - Packade jag lite, åt lite, softade lite. Sedan - Gick jag till bussen, mötte Cornetto i stan, gick till 4-gott och handlade för 187 Kr, 2 godispåsar + 3 marabou, åkte till Ica Maxi, hämtade biljetterna till Kent, köpte nutella + dricka + massa saker som jag inte vet hur dem stavas och jag orkar inte kolla upp det heller för jag är så jävla arg för när jag kom hem hände det här::::::::::::::::: IPODEN   KAN   INTE   SYNKRONISERA MED   2   FUCKING   DATORER   SÅ   ALLT   RADERADES   NÄR   JAG   KÖRDE   IN   HELVETES   IPODEN   I   ANDRA    DATORN!
Imorgon åker jag till Stockholm och kommer hem söndag kväll. Bäst för er att ni överlever utan min blogg annars har jag inga läsare kvar när jag kommer. Hoppas att ni inte har lika roligt som jag, mjehe hejdåå äckliga GBG! <3

md

BTW: Släng gärna ett sms eller två till mig, kommer åka tåg fredag och köa hela lördag, uttråkad kanske jag blir 8-)  0720-479422 (älskade comviq)

Gott Gott

Underbart, The Horrors ska vara förband till Muse kan det bli bättre? Inte för att jag lyssnat mycket på dem men det blir riktigt nice, skitcoolt band =) 
Nu ska jag åka och handla med mor min sen vidare ner till hamnen för att flytta båten till kranen (ska lyftas upp imorgon) och slutligen hem till en Anna som kunde klippa mig (A) Ringde runt lite överallt idag men fanns inga lediga tider, blä.
Chaooo <3

kk

The Horrors

Whirlwind

Usch riktigt seg dag. Började med blockprov som varade i 3 ½ timma -_- Men satt ju inte hela tiden ut och hoppas provet gick bra. Märkte att tänker man verkligen efter kan man finna svaret på en del frågor som ser ut som frågetecken först när man kollar (Y) Sen hade vi matte, fick gjort en del på min uppsats. Slutligen tog kemilektionen slut också. Blä sitter och fryser med min värmepuff här framför datorn nu :D Ska väl ta och kolla lite tv och knapra på något gott, börjar få magkatarr igen så bäst att fixa till det dirr!


The only one I love
She was a superstar
Aaaah
If I was a whirlwind
I could sweep her heart away
Yeah Yeah Yeeaaaaeah



Dags för packning

Packlista för själva köandet:
Mössa               Vantar
Halsduk             Underställ
Solbrillor           Sittunderlag
2 Filtar              Tjock varm tröja
Joggingbrallor    Converse
Bestick              Servetter
Nutella             2 Marshaller
Tändare           Pengar
GODIS            (en fullproppad påse från 4-gott)
Marabou          (3 olika smaker)

Haha kommer bli fett fett i kön, godis godis! =)
Som sagt, har börjat packa lite. Eller mer saker som kläder och sånt där som inte finns med på den här listan.
På torsdag ska jag oc Cornetto fixa allt godis osv, supermys :)
Ne nu ville nån spela dataspel med mig så får byta dator, tjingeling!

Rubrik

Hade ingen aning om vad jag skulle döpa mitt inlägg till idag. Ofta brukar jag bara skriva datumet när jag inte har något bättre men kändes så B idag så skippade det. Därav "Rubrik". I vilket fall som helst så har dagen idag varit bra precis som alla andra dagar brukar vara. Förutom när dem är FÖR bra eller dåliga. Smart sagt am i right am i right?
När jag kom till skolan i morse kändes allt fail, vattenskador i tak osv så kändes ju ganska tråkigt. Kul att ha en förstörd skola? Aja det löser ju sig. För övrigt en god bra dag. Inte hänt något speciellt ''/ Nu ska jag kolla igenom stegproven inför provet imorgon sen är det väl bara att sova. Är faktiskt fett pissed på Niclas som har lagt provet 1 timma tidigare än vi egentligen börjar. Kl 8 -_-

Nu när kungen är död
& hans drottning är fri
går jag före i kön
Återuppfinner mitt liv

Nu när kungen är död

HAHA

Hej förlåt jag vet att jag skrivit allt för många inlägg idag. Men har varit fett uttråkad :(
Lovar att det här är det absolut sista. HAHA så jävla rolig!
Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag väl gå och titta på tv4 science eller nån annan nördkanal.



Im a korean
I think michael jackson is a good guy.
I don't mind if he sleeps with young guys.
Cuase in my country ...

Stor tacksamhet

Skulle vara jättesnällt om någon skulle kunna hjälpa mig. Pappa jobbar i Kina nu så vi andra i familjen tänkte åka iväg över julen eller nyår. Om vi hittar något som är värt pengarna då såklart, ska inte resa för resandets skull. Men har någon nåt tips på vart man kan åka? Det ska vara varmt. Men jag har inte lust att ligga på en stramd hela dagarna så det skulle vara nånstans där det finns lite saker att göra också. Typ som USA. Jätte tacksam om någon har nåt förslag, skriv på msn eller här i så fall =)

Kentis är bra

Har kommit fram till att jag inte tänker prata med Cornetto kentis icke fetto på hela veckan annars kommer vi ju inte ha någonting att prata om när vi köar. <3


Bild från igår.
sd

Hårda ord!




def


Min värld ska aldrig röra din

Vakna vid halv tio nån gång fett trött. Sov inte alls bra, drömde konstiga saker och allt var helt cepe x) Men nu har jag i alla fall tagit mig upp, ätit frukost städat rummet lite och fixat :)
Kvällen igår var dunderbra. Underjorden var inte alls som jag tänkt mig utan mycket roligare och det blir nog fler sena kvällar där. Tack till Issa och CannyConny :D
Idag är det plugg som gäller så är väl bara att sätta igång, matte matte...

I min värld är det fegt att va ful
Det är skillnad förr var det fult att va feg
Min värld är en liten smutsig värld
Mina tankar är fula och små

Min värld ska aldrig röra din
Din värld ska aldrig röra min

Morgo'n

Kom nyss hem och sitter och käkar yoggi =)
Mums! Riktigt trött nu så ska hoppa direkt i säng.
Kvällen var i alla fall super skön- sköna människor och skön musik. Godnatt folk :)

Lördag 17/10

Tjosan i trosan!
Hemma från stan nu. Fick köpt en del nödvändiga saker som skor, mössa, vantar, haslduk. Särskilt viktigt med sånt där varmt nästa vecka när jag och Kentis ska köa =) Nu håller jag på att rensa ut min garderob från typ sommarkläder osv, usch allt ligger bara på golvet -_- Men det blir gott gott när det är klart och man kan hitta sina saker ^^

The way, that booty movin' - I can't take no more
Have to stop what I'm doin', so I can pull up her close
I'm tryinna find the words to describe this girl without being disrespectful.
Damn Girl!!!
Damn, you the sexy bitch, the sexy bitch!


BTW: Pimp my computer^^
Tror jag tar bort det om typ en vecka eller så haha
sss

Gomorr'n

Nyss ätit frukost och nu är det dags att hoppa in i duschen för att slutligen åka till stan med mor min =) Måste hitta ny halsduk + mössa + vantar, kanske ett par skor också. Vill verkligen ha ett par låga stövlar, gäller att hitta några man gillar också -_- Oj där fick min mamma ett utbrott för att jag inte duschat än och hon åker om typ 20 min x(
Aja tjaaoo!

tew4t


Shitmajjbrittt

Haha de har tydligen knippsat alla skåp i skolan. Mitt var fullt med skräp så det var ju lite pinsamt men det finns säkert elever som hade andra privata grejer i sitt skåp. Ganska taskigt =(
Aja hoppas det blir fix på skolan snart

järnspöken

Usch vaknade med ont i magen idag och eftersom det bara var infomöte på skolan så bestämde jag mig för att stanna hemma. Hade ändå inte hunnit till bussen så fanns inget att göra åt saken. Sitter här istället och lyssnar på lite soft musik :) Hade hoppats på att mamma skulle dra snart men nu verkar det som hon ska skolka sin första lektion. F*n :(
Men idag är det i alla fall fredag, freeedaaaagsmyyyys! Blir väl tv-kväll med idol ossånt där. Hoppas ingen av mina favoriter åker ut  :D

Chaoo!


Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
?

cha cha

Idag har jag varit och hälsat på trulse tillsammans med Cornelia :) Vi chillade med Steffo och Jack (Katt & Biff). Det blev mycket skratt som det brukar bli med dem två. Haha. Efter det drog vi hem till mi goch gjorde jättegoda toasts och hallon/choklad milkchake. Cornetto hade tydligen en foto uppgift att frysa något som rör sig så vi satt och försökte få en bra bild på vattendroppar ^^ Vi lyckades till slut och tror det blev bra. Cornelia var i alla fall nöjd så jag tror nog inte att det kunde bli mycket bättre. Packlista och planering inför Muse blev också gjord så nu känner vi oss lite lugnare. Kommer bli så fett najs! Bara 9 dagar kvar <3

Men nu ska jag ta taco-sås + chips och sätta mig framför tv'n. Tjaoo!


Onsdag 14/10

HAHA. Idag var vi tvugna att utrymma skolan eftersom nån ledning på en toalett gått sönder så att vatten bara sprutade ut. Översväming med andra ord. Bara rann och rann och rann ner för alla våningar. Skit kul eftersom en del skåp stog under trappan så dem inte kunde hämta sina grejer utan paraply. Mohahaha. Rektorn blev jätte ledsen =( Stackars honom som måste fixa detta nu, lider med honom. Även om det var ganska kul. En del från klassen + Cornelia gick och firade med en fika på Condecco =) Och nu sitter jag här hemma och har tråkigt -_- Ska nog beställa klipp tid, palla mitt hår!
BTW: Ni som inte var i skolan när detta hände missade något (Y) Hee hee

lo

y´= x^3-kurvans lutning

Sämst dag i skolan. Åt ju ingen frukost så får skylla mig själv. Fast tycker synd om alla andra som också fick lida eftersom jag inte kunde koncentrera mig^^ Men när jag kom hem slängde jag i mig ett par mackor. Några minuter senare går det upp för mig hur det ligger till med det vi diskuterade på matten idag, jag och Tehå.

(Där y´= 0 är x^3 kurvans vändpunkter. Visst är jag smart? Fattade det först när jag kom hem x(  Bättre sent än aldrig. . .)

Usch va tråkigt har inget att göra eftersom jag lämnade fysikboken i skolan och inför provet imorgon finns inget att plugga. Spelat gitarr typ 1 timma nu så dags att göra något annat. Tar mig en cykeltur. Ha det trevligt folk =)

Katt åt mattebok, blev tal-lös (stum)

Prov prov-prov-prov prov

Imorgon är det kemi prov.
UUuuuuh scary as hell. :S:S:S:S Men man kan max få VG så det blir nog en lätt pannkaka.
Önksa mig lycka till. Tack tack / Matilda

Let's do it and do it

Hemma efter en härlig dag i skolan :) Åkte med pappa till centralstationen, han skulle växla kina-pengar. Eh stavning ossånt? x) Sen gick vi till pocketbutiken och där hittade jag en bok om Madonnas karriär, pappa betalade (A) Väl hemma tog jag en hamburgare som mamma stekt och nu sitter jag vid min dator, chill chill. Hade riktigt kul i skolan idag- många goa skratt. Absolut bästa var att Kentis köpt biljetter till KENT. F*n vad jag längtar! <3
Nu är det dags att plugga lite kemi, prov på onsdag -_-
// tildaa,

Du förlora ditt krig
Du står ensam kvar
och ingen kommer till ditt försvar
Så du står givakt med din rygg rak och tar
400 slag

Underbart underbart

Uuuh vilken seeeg dag. Bara suttit vid mitt skrivbord och läst Brokeback Mountain. Enda motionen jag fått var från mitt rum till köket och sen in i duschen. Väl inne i köket åt jag en chokladboll och godis, ehe (A) Fattar inte vad det varit med mig idag men har varit nära på att svimma flera gånger, fårr yr-attacker och skit :S Höll till och med på att ramla i duschen haha xD Lyckat lyckat (y) Men verkar gå över nu som tur är. För övrigt får jag damp på kemin. Har frågat läraren flera gånger vad man ska kunna men får inget riktigt svar, blir inte klok på någonting. Kan i alla fall allt som står på pappret nu så det borde väl räcka en bit . .
Ne nu ska jag göra mig iordning inför kalas, ha en trevlig kväll gott folk :)


Ge mig en vinterdrog

Bio med Cornelia igår, helt underbart kul =)
Filmen var super, haha kan fortfarande inte sluta
skratta när jag tänker på resturangscenen. x)
Men nu är det söndag och eftersom jag inte
fick pluggat så mycket igår är det väl bara att börja nu.
Kemi Kemi Kemi . . .

Jag var länge ensam enda barnet
Ett monster underst i en hembyggd våningsäng
Och på håll såg jag ljusen dö i dimman
Precis när mörkret tändes upp igen

Och jag såg dig springa över skaren
I jakten på din sagolika vy
Och du lärde mig att fullständigt försvinna
In i dina tankar i ditt huvud står jag fri

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Som sommarsnö
I döda vinkeln ser jag allt du gör

// Kent

ZzzZZz

Jättemys kväll med syrran =) Vet att jag behandlar henne som en liten femåring och prinsessa men jag kan inte hjälpa det, hon får inte bli STOR :( Nu har hon tyvärr somnat så har burit in henne i min säng, får väl krypa ner där sen när jag blir trött också :)
Idol var grymt bra idag, eller det är alltid bra. Beroende på hur alla sjunger då^^  Mariette är så fucking underbar precis som Erik!

9/10

Feedag idag, enda skillnaden för mig är att jag inte behöver gå upp tidigt imorgon, eh :D Fredagar är för övrigt sega, måste vänta typ 2 timmar på ph -_- Och Niclas kan inte ha det tidigare för han vill dricka sitt kaffe i lugn och ro, haha! Men jag förstår honom =)
Efter skolan hämtade pappa mig på skrabbe så åkte vi och handlade, packade ner allt gott jag kunde hitta inför myskvällen. Päronen har ju seglat till Rörö så det blir ensam kväll med min syrra <3 Blir nog idol och massa gott gott.

För övrigt trodde jag att helgen var planerad men det visade sig nu bli lite ändringar, alltså inget kalas med kusinerna imorgon utan på söndag istället. Vilket innebär att lördagskvällen är tom :( Men tänkte höra om det finns några som kanske vill och kan följa med på bio? :) Smsa mig i så fall!

Dags för mys, tjohej!

Haha!


Katt åt lampa, blev tänd.

Kissekatt

Katt åt stol -satt i halsen.


Fan i helvete palla

Palla att chalmerist mattegrejsimojs ungarna som ska hjälpa oss i matte kommer kl 9 imorgon när jag inte har några lektioner. Hade tänkt sticka till skolan men inte så tidigt. Jävligt onödigt!!! För er vetskap......

Godnatt

Född till tönt

Skön dag i skolan (Y) Känns jättebra nu när jag inte har lika mycket plugg, märker att jag blir friskare och friskare. Eller det är fortfarande plugg, men jag kan slappna av mer och lägga ner den tid jag behöver. Matteprovet gick för övrigt bra TROR jag. De svåraste uppgifterna var enklast (?) Okej typ. Sen så klarade jag antagligen inte den första g uppgiften, men det gjorde ju ingen annan heller så jag tycker Niclas kan gå igenom den och sen kan han ta bort den från provet!

Dagarna går förbi och det närmar sig Muse. Bara 17 dagar kvar nu =)
Sen blir det Kent i mars, hoppas jag :D
Men inget USA :( Går inte när man är sjuk tydligen, skithelvete! Allt krossas. Bygger upp igen bit för bit

dgr


Orange-gult och regn!

Tröttnat som fan på vädret nu. Det bara blåser och blåser och blåser, usch vill ha snö eller sol :(
Idag har jag i alla fall pluggat fett med matte eftersom det är prov imorgon. Viktor hjälpte mig med stegprovet så nu kan jag alla uppgifter där. Förhoppningsvis går provet bra imorgon :) Annars är det ju ändå blockprov nästa vecka på alla 4 steg vi haft, där kan man ju lyckas också :D
På vägen hem från skolan köpte jag en mumsig brun marabou som belöning för allt slit. He he! Aja ha det så gott framför tv:n ni andra som inte har något mumsigt att knapra på <3


Töntarna


KENT släpper nytt album!

Den 6 november kommer albumet RÖD.

Turnéplan våren 2010:

25 februari – Stockholm, Annexet
26 februari – Stockholm, Annexet
3 mars – Gävle, Läkerol Arena
5 mars – Helsingfors, Hartwall Arena
10 mars – Linköping, Cloetta Center
12 mars – Århus, Kongresscenter
13 mars – Köpenhamn, Tap1
14 mars – Malmö, Malmö Arena
18 mars – Göteborg, Lisebergshallen
19 mars – Göteborg, Lisebergshallen

24 mars – Oslo, Oslo Spektrum
25 mars – Bergen, Grieghallen
27 mars – Bodö, Bodö Spektrum
30 mars – Örebro, Conventum Arena


dssss

Längtar redan, Kent är kungar <3


MUSE KOMMER BLI FEST

Vilket party :D
WOHO!!!


Setlist för Muse

För de som undrar, tror denna stämmer.

frg

Söndag -_-

Gick upp tidigt idag. Mamma väckte mig för Kajsa låg tydligen och väntade på att vi skulle sjunga för henne. Eller a hon ville egentligen bara ha sina presenter ^^ Nu sitter jag här och ska göra klart fysiken. Dödar den snart :@
Aja idag är det i alla fall kalas för syrran så kusinerna osv kommer väl lite senare =)

BARA 20 DAGAR KVAR! <3

ss

Rosa müüüs

Riktigt skön dag idag tack vare vädret. Pluggat lite och övningskört. Åkte till Net on net och köpte ny skrivare, super(Y) Köpte också en ROSA MUS. Asså hur ball som helst skämtar inte, den lyser också. WALLA! Endast 99kr eller nåt sånt <3
Skulle egentligen träffat Cornelia på eftermiddagen men vi bangade för vädret var inte så tilltalande. Inte alls trevligt att gå till bussen :(  Men vi bestämde att hon kanske hänger med mig till skolan på måndag och chillar där. Jag och Niclas kom fram till att "studerande-dagen" var ett bra tillfälle för mig att ta igen det jag missat :) Nån mer som ska dit kanske?

Så ikväll hände ju inget speciellt mer än att vi invigde kina-pinnarna pappa köpt i Kina. Var ju tvungen att anstränga sig lite men jag fick allt upp maten utan några hjälpmedel. Petter gav upp och hämtade sked. Fail. Sen var det dags för körslaget. Amy Diamond är med så får se om jag står ut att kolla på det, hatar verkligen henne. Barnrumpa som aldrig kommer växa upp. Ser ju ut som en femåring.
Nu sitter jag här och beundrar min datamus, den e fett cool. Alla borde ha en sån.

Imorgon fyller min syrra 9 år. Grattis på henne <3 :) (Nu hörde jag att hon sa jävla idioter till mina föräldrar, så söt är hon...)

Trevlig kväll läsare :)

dds

Rägn åk rösk

Sämst väder idag. Regn regn och åter igen regn. Men det är ändå ganska skönt, man känner sig mer avslappand. När det är fint väder känns det som tiden går fortare och att man måste göra så himla mycket hela tiden :P
Har fått gjort lite fysik nu på morgonen. Mina bilder är faktiskt riktigt snygga haha. Om Niclas tycker något annat så vet jag inte vad jag gör. Lagt ner hela min själ i detta nu.

Nu ska till ikea en snabbis, övningsköra dit. Inte för att det är nån big deal men det är alltid kul att köra :D Å jag har ju övat en del så får se vad hon tycker. Hm. Sen ikväll får vi se vad som händer =)
Hejs svejs!


Jag är Matilda och den som påstår något annat kan ta sig i stjärten!

Natt natt 01:00


Haha min syrra blev jagad av hästar och sprang och skrek ute på åkern. Mohaha. Hon skulle typ hem till en kompis så kom hästarna som hon är allergisk mot gåendes mot henne så börja hon springa så sprang dem efter. Så hör jag någon skrika haha idiotunge. Men älskar henne ändå <3
Nu ska jag se en film, somnar säkert men e ju helg så ^^
Sov gott!

Jag är Matilda och den som påstår något annat kan ta sig i stjärten!

dd

Härlig fredag

Super najs fredag, var hela dagen i skolan faktiskt! Haha =) Suttit hela eftermiddagen med matte och sen fysik eftersom labbraporten ska vara inne på söndag -_- Men tror jag löst det hela nu så bara att skriva rent det nån dag. Rektorn godkände mitt schema så nu är det klart att jag ska läsa 4 år. Ni tycker säkert det verkar jobbigt men jag har vant mig vid tanken och det är mycket bättre för min del så jag lyckas med någorlunda betyg också =)

Dags att dra ut nu, ha en trevlig kväll gott folk <3

RSS 2.0